MediYoga

Med MediYoga lærer du at skabe balance mellem det, din krop kan og det, dit hoved gerne vil. 

Mediyoga står for medicinsk yoga og er er en forskningsbaseret terapeutisk yogaform som er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedssystem. MediYoga baserer sig på Kundaliniyoga og formålet er at skabe fysisk, emotionel og mental balance. 

Sådan træner vi på holdet
I MediYoga arbejder du med åndedrætsøvelser, bevægeligheds- og smidighedsøvelser, afspænding og meditationer. Du lærer at bruge din krop på en blid og accepterende måde - og lytte til din krop, så du ikke tvinger dig selv ud i stillinger, som er ubehagelige eller smertefulde.

Øvelserne gentages i en rytme.Den røde tråd er vejrtrækningen, som er den del, der tydeligst knytter de mentale og fysiske aspekter sammen. Kan du trække vejret, kan du lave MediYoga.

Hvem kan være med?
Alle kan deltage i MediYoga. Øvelserne bliver tilpasset dig. De kan udføres stående, siddende på en stol eller på gulvet.

Er du plaget af gigt, smerter eller stress, og har du brug for en blid træningsform, der styrker både krop og sind, så er MediYoga den perfekte træning til dig. 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet.