Håndtræning

Har du ømme hænder, eller kan du ikke helt de samme ting som tidligere, fx at lyne en jakke, åbne et glas, strikke, vride en karklud, cykle eller at bruge værktøj? Så er håndtræning en god mulighed for at få trænet fingre og hænder. 
 
Det opnår du med håndtræning på Sano
Holdtræningen hjælper dig til at finde den rigtige balance mellem træning, ro og aktivitet. Du er sammen med andre med lignende problematikker, så I kan dele jeres erfaringer og viden.
 
Holdtræning er til dig som er god til at selvtræne hjemme mellem holdtimerne, og samtidig gerne vil have kvalificeret vejledning for at sikre dig størst effekt.
 
Sådan træner vi
Inden holdstart har du været til en individuel undersøgelse, hvor dine hænder og arme bliver undersøgt. Du får også instruktion i, hvordan du varmer dine hænder op hver gang inden holdtræningen.
 
Vi sætter fokus på det, holddeltagerne har behov for at træne, fx styrke og/eller bevægelighed, ligesom du kan få vejledning og gode råd om at håndtere smerter.
 
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet.