Parkinson

Ophold for dig med Parkinson

Rehabiliteringstilbuddene henvender sig til dig, som har Parkinson. Dine pårørende kan deltage i weekendkurset på fase 1 samt i opholdets sidste to dage (inklusive overnatning) på fase 2 og 3. Der er ikke pårørende med på opfølgningstilbuddet til personer i fase 2 og 3.
 
Kurser, ophold og hjemmebesøg
Alle rehabiliteringstilbud for personer med Parkinson er samlet på Sano og foregår på centrene i hhv. Skælskør, Middelfart eller Århus. Vi udbyder weekendkurser til fase 1 (nydiagnosticerede), to ugers ophold til fase 2-3 (vedligeholdelsesfasen og den komplekse fase) og hjemmebesøg til fase 4 (den sene fase). Derudover vil parkinsonpatienter i fase 2-3, som tidligere har været på et to ugers ophold, kunne komme på et opfølgningsforløb af en uges varighed.
 
Det overordnede formål med rehabilitering er at bidrage med rådgivning, viden og fysisk træning, således at den parkinsonramte og dennes familie får værktøjer til håndtering af sygdommen og dermed bedre livskvalitet. Samtidig kan rehabiliteringsforløb have en samfundsbesparende funktion i det omfang, at nogle parkinsonramte vil kunne blive længere tid på arbejdsmarkedet eller forblive længere tid i eget hjem.
 
VIDEO: Mød Bente Vind Sørensen, som har Parkinson og har været på ophold på Sano.
 

Sådan søger du
Til venstre her på siden finder du mere information om de forskellige udbud på fase 1, 2 & 3 og 4 samt ansøgningsskema og ansøgningsfrister.
 
Kontakt
Har du yderligere spørgsmål så kontakt Sano på telefon 7879 0070 eller parkinson@sanocenter.dk
Du kan læse mere på Parkinsonforeningens hjemmeside