Sano Skælskør

Varmtvandstræning

Varighed: 30 min.
 
Holdbeskrivelse: 
Træning i varmtvandsbassin er sjov og udfordrende træning med særlige fordele for dig, der har udfordringer i ryg, led og muskler.
 
Med træning i varmtvandsbassin kan du udvikle din styrke, balance og mobilitet. Oppe fra kanten står vores erfarne fysioterapeut og har masser af spændende øvelser og aktiviteter klar – med eller uden redskaber. Holdet er altid fuld af god musik og godt humør. Træningen består af 25 minutter med aktiviteter. De sidste 5 minutter kan du bruge til selvstændig træning og dysemassage.  
 
Vandets temperatur på 32-34 grader gør, at du nedsætter uhensigtsmæssige spændinger i musklerne, og træning i bassinet kan lindre smerter og virke afslappende for musklerne.
 
Hvem kan være med?
Vandets opdrift gør, at selv mennesker med ledsmerter, som har svært ved at træne på land, kan være med og få udbytte. Alle som selvstændigt kan komme i bassin og overholde de gældende bassinregler er velkommen på holdet.

Dybden på bassinet er, så du kan være med, også selvom du ikke kan svømme. Hvis du har en skade, skal du blot orientere den ansvarlige fysioterapeut. Så kan vi tage hensyn til dig.

Det kræver ikke lægehenvisning at deltage i Sanos holdtræning. Alle over 18 år kan være med. 
 

Indledende konsultation
Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden.

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.

GÅ TIL HOLDOVERSIGTEN PÅ SANO SKÆLSKØR >>