Tilbud til

Fase 2-3 boost

Et boost rehabiliteringsforløb er af en uges varighed og for dig, som tidligere har deltaget på et fase 2-3 ophold.  Et hold består af 10 deltagere og er særligt målrettet de personer, som på grund af faldende funktionsniveau kan profitere af en intensiv opfølgning.

Rehabiliteringsforløbet har til formål at bygge oven på den viden, du har modtaget og de aktiviteter, du har deltaget i. Du bliver støttet i at mestre livet med parkinson og i at fastholde et selvstændigt, aktivt og socialt liv.

Forløbet skal foregå et år eller længere efter, at du har deltaget på et fase 2-3-forløb.

På rehabiliteringsopholdet møder du en lang række specialister, fx fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske, neurolog og logopæd. Forløbet veksler mellem holdtræning, undervisning og workshops samt mulighed for individuelle tider hos fysio- og ergoterapeut efter behov. På opholdet får du udarbejdet en individuel træningsplan, som du arbejder videre med hjemme.

Alle forløb foregår i Skælskør.

En uges boost for fase 2-3  (vedligeholdelsesfasen og den komplekse fase) - boost:

2024
18. - 22. november (uge 47)

 

Ventetid
Første ledige plads: november 2024.

Sådan ansøger du
For at deltage på et boostophold skal din praktiserende læge eller neurolog udfylde et henvisningsskema, som du kan hente her.

Vi behandler henvisninger til opholdet løbende. Du får besked, om hvor vidt du er optaget få uger efter, vi har modtaget din ansøgning.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0070 eller ved at sende en besked.