Sano Skælskør

Træning i fitnesscenter & varmtvandsbassin

Varighed: 90 min.

Pris pr. måned: Se prisside

Holdbeskrivelse: 
Her er holdet til dig, som ønsker at kombinere styrke- og konditionstræning med muskelafslappende træning i varmtvandsbassin. Træningen foregår ved en dygtig fysioterapeut, så du er sikker på at få en god og tryg træning uden at overbelaste kroppen.

Hvad får jeg ud af det?
Du får udarbejdet et program af vores fysioterapeut, hvor vi tager udgangspunkt i maskiner og øvelser, der passer til dig. Derefter træner du selvstændigt i dit eget tempo. Fysioterapeuten står altid til rådighed og sørger for at vejlede dig, hvis dit program skal tilrettes efterhånden, som du bliver bedre.

Vandet i vores bassin er 32-34 grader.

I vandet er du ’vægtløs’, og træning i bassinet aflaster dine led, ligesom vandet er med til afspænde dine muskler. Bassinet er også ideelt til at træne din stabilitet.
Træning i vandet giver tit en positiv kropsoplevelse, der motiverer til fortsat fysisk aktivitet.

Du bliver en del af et godt fællesskab, der støtter og bakker hinanden op – også på de trætte dage.

Træningsgangene foregår således
30 min. træning i vores fitnesscenter efterfulgt af 15 min. holdtræning. Herefter er der omklædning til varmtvandsbassin, hvor vi træner i ca. 25 min. med 5 min. til dysemassage eller lign. som afslutning.  

Hvem kan være med?
Hvis du kan komme selvstændigt rundt i fitnesscenteret og har mod på at lære nye land- og vandøvelser at kende, så er holdet for dig.

Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.

Indledende konsultation
Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden. Dertil kommer et nøgledepositum på kr. 200,- til træningsmaskinerne, som du får igen den dag, du stopper på holdet. 
 

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.