Mestringssamtaler

Smertehåndtering

For dig, som vil lære at 
• Håndtere smerter og/eller leve med kronisk sygdom
• Ændre negative tankemønstre
• Håndtere manglende selvtillid og selvværd 
 
Lær at håndtere dine smerter 
Du får viden og forståelse for, hvordan dine tankemønstre og adfærd kan ændres i forhold til din håndtering af en langvarig smertetilstand. Fx kan du få indsigt i, hvordan en skade, der fysiologisk er helet, kan blive ved med at opleves som udfordrende, og hvilke mentale problemstil-
linger langvarig smerte medfører. 
 
Mestring - få mere frihed i dit liv
Individuelle samtaler med en sygeplejerske kan hjælpe dig til at mestre og acceptere din egen situation, få en bedre søvn, lære at sige fra og bede om hjælp, prioritere og planlægge opgaver, opnå støtte til en aktuel medicinændring samt få indsigt i, hvordan dine egne krav fører til uhensigtsmæssige valg og vaner. 
 
Formålet med samtalerne er at give dig mere frihed i dit liv og være mindre bundet af irrationelle tanker eller symptomer. Dette kan ske ved indlæring af nye færdigheder eller aflæring af gamle, problematiske mønstre og ved at få indsigt i de mekanismer, der ligger bag symptomerne.
 
Hvis du ønsker det, kan dine pårørende deltage i samtalerne, så de også kan opnå generel viden om smerter og kendskab til de udfordringer, du oplever og mangler støtte til at ændre. Samtalernes formål er at hjælpe dig godt videre gennem relevant viden og en række konkrete redskaber. På den måde kan de vanskeligheder du oplever, afhjælpes med varig effekt. 
 
Sådan arbejder vi på Sano
Du er selv eksperten på dit liv. Sygeplejerskerne på Sano har en kognitiv overbygning, som giver ekspertviden inden for en række metoder, der hjælper til at ændre onde cirkler eller mønstre. Så har du de bedste forudsætninger for at leve det liv, du ønsker.
 
Med behandlingen opnår du viden om, hvordan netop din problematik fungerer – hvordan de onde cirkler, der holder problemet ved lige, opstår, og hvad der skal til for at bryde dem.
 
Book dit ophold
For at aftale nærmere og booke dit ophold, kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet.