Tilbud til

Fase 1

Fase 1-tilbuddet henvender sig til nydiagnosticerede med idiopatisk parkinson. Tilbuddet gennemføres som et kursus over 2 dage med 15-20 personer og samme antal pårørende på Sano i Aarhus, Middelfart og Skælskør.

Formålet med tilbuddet er at tilbyde dig og en af dine pårørende en tværfaglig viden om, hvordan man bedst muligt lever med parkinson, herunder hvordan man i videst muligt omfang kan fastholde en tilknytning til arbejdsmarkedet.

På kurset vil en lang række specialister deltage, fx neurolog, psykolog, socialrådgiver, fysioterapeut og talepædagog. Du vil helt konkret få en stor viden om emner, der relaterer til mestring af sygdom og relevant træning.

Der bliver på kurset udarbejdet en individuel træningsplan til dig, som indeholder aftaler om, hvor ofte du skal træne, og hvilken form for aktivitet det bør være. Der er mulighed for opfølgning på træningsplanen på telefon eller exorlive go app’en i op til 6 måneder efter kurset. 

Fase 1 kurser

2024
Dato Afdeling OBS
30. april - 2. maj Skælskør Afholdes på hverdage
14. - 16. juni Aarhus  
28. - 30. juni Skælskør Under 65 år
2.-4. juli Skælskør Afholdes på hverdage
11. - 13. august Skælskør Afholdes på hverdage
6. - 8. september Middelfart  
20.-22. september Aarhus  
1. - 3. november Aarhus  
13. - 15. december Skælskør Under 65 år

 

Vi behandler henvisninger til kurserne løbende. Du får besked, om hvor vidt du er optaget få uger efter, vi har modtaget din ansøgning.

Ventetid
Første ledige plads for dig der er under 65 år: december 2024.
Første ledige plads for dig der er over 65 år: september 2024.

Sådan ansøger du
For at deltage på et weekendkursus skal din praktiserende læge eller neurolog udfylde et henvisningsskema, som du kan hente her.

Kontakt
Har du spørgsmål til weekendkurserne, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0070 eller ved at sende en besked.

Aarhus