Individuel behandling

Ergoterapi

Har du svært ved at bruge dine hænder, eller er det blevet svært for dig at sidde? Det kan også være, dine hobbies tager flere kræfter, end de giver? Ergoterapeuterne på Sano er specialister i det, som den nyeste forskning viser, gør den største forskel: At lade hverdagens udfordringer være omdrejningspunktet for din genoptræning.

Behandling
I ergoterapien arbejder vi ud fra devisen om, at hvert menneske er unikt med individuelle behov. Vi taler sammen om dine konkrete mål for behandlingen og arbejder målrettet for at nå dertil, blandt andet ved at træne de dagligdags aktiviteter, som vi har erfaring med, er de mest udfordrende. Konkret betyder det, at ergoteraputerne står for bl.a. håndtræning, afprøvning af hjælpemidler og træning i at udføre dagligdags ting som at ligge, sidde og stå med mindst belastning og færrest mulige smerter.

Jeg er tidligere patient
Når du afslutter dit ophold på Sano, vil vi gerne give dig de bedste forudsætninger for at fortsætte med træningen og den positive udvikling derhjemme. Vi anbefaler, at du fortsætter den gode udvikling i samarbejde med din ergoterapeut.

Fordelen ved at modtage ergoterapi som tidligere patient på Sano er, at du fortsætter din træning/behandling hos en terapeut, som allerede kender dig.

Varighed
Behandlingen varer 30 eller 45 minutter. Hvor mange behandlinger du har brug for afhænger af, hvad du ønsker behandling for.

Book din behandling
For at booke en behandling kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen.