Sano Middelfart

Flow Yoga

Tidspunkt:

Tirsdage kl. 17.30

Varighed: 60 min.

Pris pr. måned: Se prisside

Holdbeskrivelse

På vores Flow Yoga-hold er der fokus på afspændende, styrkende og blide bevægelser for kroppen. Vi arbejder med, at du kan mærke, hvad der føles godt i din krop, samtidig med at du udfordrer dig selv hen imod det, som du netop har brug for at styrke.

Kroppen arbejdes igennem på en rolig og behagelig måde, hvor du har tid og overskud til at lære den bedre at kende og at mærke efter.

Du vil i undervisningen blive ført igennem forskellige flows, hvor vi skiftevis arbejder med bevægelighed og rolige stræk, kombineret med åndedrætsøvelser og styrkende øvelser. Både nybegyndere og erfarne yogier er velkomne på holdet. 

Praktisk information

Yogatræningen foregår indendørs og varetages af en af vores dygtige fysioterapeuter, som er uddannet yogalærer hos Prana Yoga Shala.

Træningen foregår på Adlerhusvej 28, 5500 Middelfart.

Vi har de redskaber, der skal bruges - herunder yogamåtter. Så medbring blot behageligt tøj som er let at bevæge sig i, håndklæde og en varm trøje til den sidste del af undervisningen.

Indledende konsultation

Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden.

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.

 

GÅ TIL HOLDOVERSIGTEN PÅ SANO MIDDELFART >>