Sano Skælskør

Styrk din krop på land og i vand

Varighed: 90 min.
 

Holdbeskrivelse:
Holdet består af alsidig holdtræning i vores træningssal efterfulgt af træning i varmtvandsbassinet. Fysioterapeuten vejleder dig gennem forskellige træningsformer, hvor vi kommer vidt omkring i redskaber og øvelser. 
 
Træningen har fokus på styrke samtidig med, at du kan opleve at få øget energi i din hverdag. Vores fysioterapeuter baserer træningen på evidens og sikrer, at du får det bedste ud af den - ud fra dine behov. Du kan se frem til et ugentligt stærkt fællesskab med god musik og glæde i træningen. Efter gulvtræningen er det tid til at give den gas i bassinet, hvor du får 25 minutter med effektiv træning efterfulgt af 5 minutter med mulighed for afslapning og dysemassage. 
 
Hvem kan være med?
Hvis du kan komme op og ned fra gulvet, kan du være med. Holdet er for dig, der har gavn af at træne hele kroppen, fx ved ondt i ryggen. Fysioterapeuten kan justere øvelserne til alle niveauer, så selvom du evt. har sygdomme eller skavanker, kan du sagtens være med.
 
Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.
 
Indledende konsultation
Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden.
 

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.

 

 

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.