Holdtræning på Sano Aarhus

Sano Aarhus byder på en række spændende hold. Så hvad enten du ønsker at få pulsen op, opnå resultater med styrketræning eller ønsker en mere blid form for motion, så har vores dygtige team et hold til dig. Holdtræning på Sano er åbent for alle over 18 år. Du behøver ikke en henvisning for at deltage.
 

Holdoversigt

Holdtype Tidspunkt Varighed Pris Status
Mindfulness Onsdage kl. 15.30 60 min. Se prisside Ledige pladser
Puls- og styrketræning NYHED Mandage kl. 16.30 60 min.  Se prisside Ledige pladser
Udendørstræning NYHED Torsdage kl. 15.00 60 min.  Se prisside Ledige pladser

 

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads. 

Du kan også tilmelde dig i receptionen, som har åbnet hverdage mellem klokken 08.00 og 12.00.

 

Undervisning af uddannet sundhedsfagligt personale
Træning på Sano Aarhus er til dig, som ønsker at motionere i et velfungerende og hyggeligt center med uddannede undervisere. Alle hold bliver undervist af en fysioterapeut eller ergoterapeut, som ved præcis, hvordan og hvor meget du kan træne – uanset om du er helt rask, har skavanker eller gigtsygdom.

Indledende og årlig konsultation
Er du ny på træningsholdet, skal du inden du starter på holdet første gang have en konsultation hos den underviser, der har holdet. Denne konsultation skal gentages én gang årligt.
På den måde kan underviseren bedre vejlede dig og tage evt. særlige hensyn til dig, så din træning bliver målrettet og effektiv. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, vil underviseren samtidig foretage en vurdering af, om holdtræningen for dig vil være tilskudsberrettiget.
Se pris på indledende og årlig konsultation på prissiden.