Sano tilbyder

Zoneterapi

Grundet sommerferie, er det er pt. ikke muligt at booke tid til akupunktur eller zoneterapi, vi byder dig velkommen igen i september. - God sommer!

 

Hvad er zoneterapi?
Zoneterapeuter ser foden som et spejl af kroppen, og terapeuten kan påvirke din krop og organer ved at trykke på zoner under fødderne. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer bliver drænet væk.

Behandling
Zoneterapi bliver især brugt til behandling af smerter i led og muskler, stress, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, allergi, hovedpine og idrætsskader.

Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks. Zoneterapeuten sidder for enden af briksen og behandler hovedsagligt på dine fødder, som smøres ind i creme. Zoneterapeuten kan også benytte akupressur punkter på din krop.

Varighed
Behandlingen varer ca. 50 min.

Hvor mange behandlinger du har brug for afhænger af, hvad du ønsker behandling for, hvor lang tid du har haft problemet, og hvor længe det har stået på. Det afhænger også af, hvordan din krop reagerer på akupunktur. De fleste mærker en markant bedring efter tre behandlinger.

Book din behandling
For at booke en behandling kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen.