Individuel behandling

Fysioterapi

Fysioterapi er for dig der oplever gener i kroppen, det være sig i led, muskler og ryg. Vi giver dig de bedst mulige forudsætninger for at få opfyldt dine drømme og behov opfyldt i både dit arbejdsliv og din fritid.

Behandlingen
I behandlingen tager vi udgangspunkt i dig og dit funktionsniveau. I fællesskab aftaler og når vi et eller flere konkrete mål. På Sano arbejder vi med afsæt i, at hvert menneske er unikt og derfor har individuelle behov og ressourcer for at udføre funktioner og bevægelser.

Er du tidligere patient på Sano?
Når du afslutter dit ophold på Sano, vil vi gerne give dig de bedste forudsætninger for at fortsætte med træningen og den positive udvikling derhjemme. Vi anbefaler, at du fortsætter den gode udvikling i samarbejde med din fysioterapeut.

Fordelen ved at modtage fysioterapi som tidligere patient på Sano er, at du fortsætter din træning/behandling hos en terapeut, som allerede kender dig.

Varighed
Behandlingen varer 30 eller 45 minutter. Hvor mange behandlinger du har brug for afhænger af, hvad du ønsker behandling for.

Book din behandling
For at booke en behandling kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen.