Forsikrings- og pensionskunde

Når kun det bedste er godt nok

Sano tilbyder ophold til dig, der er blevet henvist til rehabilitering/genoptræning af et forsikrings- eller pensionsselskab. På Sano er vi eksperter i intensive rehabiliteringsforløb, hvor hver kunde bliver vurderet individuelt.
 
Størstedelen af vores forsikrings- og pensionskunder kommer i forbindelse med:
  • En arbejdsulykke
  • En trafikulykke
  • Et fald
  • En kompliceret skade
  • Hoved-, nakke- og/eller rygskader
  • Andre led- eller muskelskader
Ligegyldigt hvad der udløser dit behov for et ophold på Sano, skræddersyer vi dit forløb specielt til dig i samarbejde med dit forsikrings- eller pensionsselskab.
 
Hvad kan vi tilbyde dig?
På Sano arbejder vi tværfagligt og har altid alle relevante fagligheder indover et forløb fra start.
 
Derudover har vi topmoderne faciliteter, så du har mulighed for at genoptræne på dine præmisser.
 
Under dit ophold kan vi tilbyde en kombination af følgende:
 
Peders ophold har fået afgørende betydning for hans fremtid
For at give dig en fornemmelse af, hvad et ophold på Sano kan have af betydning, kan du her møde Peder - en forsikringspatient, der har været ude for en alvorlig arbejdsulykke, men som er vendt tilbage til arbejdet takket været Sanos kompetente kræfter.
 
 
Sådan kommer du på Sano
Hvis du ønsker et ophold på Sano i forbindelse med en forsikrings- eller pensionssag, skal du tage kontakt til dit forsinkrings- eller pensionsselskab, da Sano indgår direkte aftaler med dem.
 
Inden dit ophold kommer du til en forundersøgelse, hvor du sammen med et tværfagligt team af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygerplejersker og psykologer finder frem til, hvilke indsatsområder I sammen skal have fokus på under dit ophold. 
 
Hvis dit forsikrings- eller pensionsselskab ikke vurderer, at Sano er den rette løsning for dig, har du mulighed for selv at betale for et ophold. Læs mere om dine muligheder for et privatbetalt ophold her.
 
For forsikrings- og pensionsselskaber
Hvis I ønsker at henvise en kunde til et ophold på Sano, skal I kontakte vores centrale administration på 7879 0000.