Individuel kostvejledning

Ønsker du at gå ned i vægt, eller har du brug for vejledning ift. speciel diæt, fx diabetes, laktoseintolerance, cøliaki eller low FODMAP? 
 
Vores ernæringsrådgiver kan hjælpe dig, hvis du vil opleve færre gener fra maven og fordøjelsen - og have mere energi i din dagligdag.
 
Ufanatisk vejledning - din krop i balance
Vores ernæringsrådgiver har en professionel og bred tilgang til din sundhedstilstand. Med kostvejledning tilbyder vi på Sano et ufanatisk koncept baseret på at opnå den balance, der er rigtig for dig.

Din motivation er altid det første skridt mod en sundere livsstil. Når dine ønsker om sundhed og kost bliver omsat til konkret handling, vil du opnå større livskvalitet.
 
Vi vil vejlede dig i at finde den rigtige balance i forhold til fx kostsammensætning, vægttab, behov for speciel diæt som fx diabetes, laktoseintolerance, cøliaki eller low FODMAP.
 
Samtidig bliver du præsenteret for den nyeste viden inden for kost og ernæring. Med fornyet motivation er du klar til at ændre din livsstil, dit energiniveau, din sundhed og tallet på vægten.
 
Du er i centrum
På Sano arbejder vi med afsæt i, at hvert menneske er unikt og derfor har individuelle behov. Konsultationen tager altid udgangspunkt i dig og dine behov og målsætninger, og i fællesskab får vi tilrettelagt en 100% individuel fremadrettet proces, som passer til din virkelighed lige her og nu.
 
Varighed
En individuel kostvejledning varer 45 min. 
 
Book en tid
For at bestille en tid kan du ringe til os på telefon 7879 0000.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.