Sano Skælskør

Qi Gong

Qi Gong er en blid motionsform, som kombinerer fuld kropstræning med mental balance. Du styrker kroppens led, sener og muskler og afslapper krop og sind.

Hvad får du ud af træningen?
Qi Gong træning er en blid træningsform, der styrker alle kroppens led, sener og muskler.

Øvelserne udføres stående. Ved hjælp af en række flydende bevægelser i langsomt tempo smidiggør og styrker du kroppen, mens du samtidig koncentrerer sindet indad på bestemte energipunkter.
Qi Gong er på den måde ‘stille sind’, en slags meditation i bevægelse og giver balance mellem krop og sind for udøveren.
 
Vi presser aldrig kroppen ud i ubehagelige eller smertefulde positioner. Filosofien er, at kroppen gradvist forbedrer sig selv ved korrekt brug af de flydende bevægelser.
 
Hvem kan være med?
Qi Gong er for alle, der ønsker at træne kroppen i et roligt tempo og har brug for et frirum, hvor hovedet får lov til at finde ro og balance.
 
I Qi Gong er der ingen pludselige bevægelser eller ryk. Du træner uden at overbelaste din krop ud fra de evner, du har, og du vil opleve et bedre velbefindende og ro. Qi Gong lægger meget vægt på den gradvise forbedring af kroppen, og du vil gå fra træningen med en fornemmelse af at have brugt din krop på en god måde.
 
Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at du kan være med, selv hvis du har skavanker. Vi kan justere øvelserne, så de passer til dig.
 
Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.
 
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet eller skrive til os på receptionskl@sanocenter.dk