Støtten før, under og efter dit behandlingsforløb

MitSano

MitSano er en app til smartphone og tablet. Den er udviklet til at give dig den optimale støtte før, under og efter dit behandlingsophold, så du opnår de bedst mulige resultater.

Hvad kan app'en?
Mere end 850 øvelser specielt målrettet personer med en reumatologisk diagnose og parkinson.

• Personlig dialog med terapeut
• Registrering af aktivitet, fx gang, løb og cykling
• Dags- og ugekalender.

Hvem er MitSano for?
Du kan bruge app'en på forskellige tidspunkter af dit forløb:

Før opholdet
Du bliver tildelt målrettede øvelser til dine behov, så du kan forberede dig bedst muligt til dit ophold. Du kan kommunikere skriftligt med dine behandlere og registrere kost og motion.

Under opholdet
Du anvender dit træningsprogram, som ligger tilgængeligt på app'en sammen med dit dags- og ugeskema, og du har mulighed for at kommunikere skriftligt med dine behandlere. På forløbet møder du andre, som du har mulighed for at indgå i sociale netværk med efter forløbet. 

Efter forløbet
Du modtager et individuelt træningsprogram, som du fortsætter med derhjemme. Du har mulighed for en dialog med dine behandlere, hvis pogrammet skal rettes til, eller hvis du har spørgsmål til nogle af de ting, du har lært. Du kan finde støtte i dit sociale netværk på app'en og registrere kost og motion.

Hvornår i forløbet skal jeg så bruge MitSano?
Hvis du er interesseret i at bruge MitSano, skal du tale med din behandler om det. Så finder i i fællesskab frem til hvordan den bedste løsning for dig ser ud.

Hvordan får jeg adgang til MitSano?
Du kan downloade den til smartphone, tablet eller bruge webversionen: www.mitsano.dk

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til MitSano eller vil vide mere, er du velkommen til at sende os en mail på: mitsano@sanocenter.dk