Information om

COVID-19

VIGTIGT!
Du skal testes inden dit forløb på Sano
Når du skal på Sano, skal du være testet negativ for COVID-19.

Det gælder for dig, der: 

  • Skal til forundersøgelse
  • Skal indlægges
Testen skal foretages 3-4 dage før dagen, hvor du skal møde på Sano, og du skal kunne fremvise et negativt svar ved fremmøde.
 
Sano godkender kun en PCR-test. Testen bestilles via coronaprover.dk, og svaret på testen finder du på sundhed.dk eller i appen MinSundhed.
 
Hvis dit testsvar ikke foreligger inden din tid på Sano, eller hvis dit testsvar er positivt, skal du IKKE møde op, men kontakte Sano hurtigst muligt på telefon 7879 0000.
 
Når du tager hjem på weekend under opholdet, beder vi dig begrænse dine sociale kontakter til det antal, som sundhedsmyndighederne anbefaler.
 
Pårørende kan ikke deltage i forundersøgelsen på nuværende tidspunkt.
 
------

Personer, der ikke kan komme på Sano
For at skabe størst mulig tryghed og sikkerhed ved indlæggelse, kan vi i øjeblikket desværre ikke tilbyde et forløb på Sano til følgende: 
  • Personer, som hverken kan bære mundbind eller visir
  • Personer, som er i øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19, og som ikke kan eller ønsker at lade sig vaccinere mod COVID-19
I forhold til evt. tvivl om, hvorvidt du kan tilhøre en risikogruppe, så opfordrer vi dig til at kontakte din egen læge, så du kan opnå vished for, om at det er sikkert for dig at komme på Sano.
Vi forventer at kunne tilbyde alle et forløb efter 1. august 2021. 
 
------

På Sano overholder vi de retningslinjer vedr. forebyggelse af COVID-19, som sundhedsmyndighederne løbende opdaterer.
Vi beder derfor alle, der opholder sig på Sano, om at medvirke til at overholde vores retningslinjer, som du kan læse herunder.