Udendørstræning

Tidspunkt: Torsdage kl. 15

Varighed: 60 min.

Pris pr. måned: Se prisside

Holdbeskrivelse
Udendørstræning har med stor succes været en del af Sanos tilbud til indlagte patienter de seneste år, og nu udbydes det også som ambulant træningshold.

Er du af den overbevisning, at der ikke findes dårligt vejr, så vil udendørstræning være noget for dig.

Træningen bygges op af følgende elementer: Opvarmning, balance-, koordinering-, delelementer af kondition-, udholdenheds- og styrketræning samt nedkøling.

Der vil løbende være delelementer med leg, boldspil, ”fokus på at være i nuet” og andre lidt anderledes træningsformer.

Vi vil som oftest træne på Sanos udendørsfaciliteter - og det er også her, vi mødes. Træningsunderlaget vil veksle mellem græs, skovbund, fliser, asfalt og stødabsorberende underlag. Det vil sige, at der er gode chancer for at blive snavset. Regnvejr er ingen hindring for at nyde den friske luft.

Er det kraftigt regnvejr, træner vi måske delvist indenfor.  

Indledende konsultation
Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden.

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.

 

GÅ TIL HOLDOVERSIGTEN PÅ SANO AARHUS >>