Få en god træning i

Varmtvandsbassin

Træning i varmtvandsbassin har en række særlige fordele for mennesker med problemer i ryg, led og muskler. Vandet giver en følelse af fri bevægelighed, vægtløshed samt en følelse af at vandet støtter en under udførelsen af øvelser. 

Vandet kan også yde modstand i øvelserne, hvilket giver mulighed for at arbejde på flere niveauer.  Vandets opdrift gør, at mange mennesker oplever færre smerter i forbindelse med træning i varmtvandsbassin.

Vandets temperatur på 34 grader gør, at du nedsætter uhensigtsmæssige spændinger i musklerne, og træning i bassinet kan virke afslappende.

Vi laver øvelser, der styrker, stabiliser din krop, øger din kropsbevidsthed og giver dig afspænding. For at deltage på holdet behøver du ikke kunne svømme, men det er en fordel, at du kan lide at være i vand.

Små hold
For at sikre at du får mest muligt ud af bassintræning, foregår undervisningen på små hold med max. 4 deltagere ad gangen.

Introduktion
Hvis du ikke tidligere har været på Sano, eller det er ved at være lang tid siden, kan du med fordel vælge at starte med en grundig introduktion, inden du begynder på hold. Vi tilbyder introduktion ved fysioterapeut, 45 min. kr. 425,-

Du kan ligeledes købe individuel bassintræning med en fysioterapeut, 30 min. kr. 395,-

Tilskud
Som medlem af sygeforsikring 'danmark' kan du få tilskud til de træningsgange, du deltager på holdet.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet.