Sano Middelfart

Fokuseret træning til dig med Morbus Bechterew eller rygsøjlegigt/rygsmerter

Tidspunkt: Torsdage kl. 16

Varighed: 60 min. 

Pris pr. måned: Se prisside

Holdbeskrivelse

Træningssessionerne på Bechterew-holdet er varierede, og du vil opleve mange forskellige øvelser. Vi arbejder i forskellige udgangsstillinger, fx vil noget foregå på gulvet og andet på den store bold. 
 
Træningen er altid individuelt tilpasset, og vores fysioterapeuter justerer løbende i forhold til dine behov. Formålet er at forbedre det, du kan klare i hverdagen og at give dig redskaber til at træne sikkert i fremtiden med Morbus Bechterew.   
 

Indledende konsultation

Er du ny i Sano regi, skal du inden opstart have en konsultation hos holdunderviseren, hvor fokus er på dine fysiske styrker og udfordringer, så træningen kan tilpasses præcist til dig. Se pris på Indledende konsultation på prissiden.

Kom med på holdet

Hvis du ønsker at tilmelde dig holdet, så kontakt Sano på tlf. 7879 0000 eller via kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at møde op i vores reception, hvis åbningstider du finder her. Hvis holdet, du gerne vil gå på, er fuldt booket, kan du blive skrevet på venteliste, så du får besked, når der kommer en ledig plads.

 

GÅ TIL HOLDOVERSIGTEN PÅ SANO MIDDELFART >>