Sano Skælskør

Træning i varmtvandsbassin

Træning i varmtvandsbassin er sjov og udfordrende træning med særlige fordele for dig, der har udfordringer i ryg, led og muskler.
 
Hvad får jeg ud af det?
Med træning i varmtvandsbassin kan du udvikle din styrke, balance og mobilitet. Oppe fra kanten står vores erfarne fysioterapeut og har masser af spændende øvelser og aktiviteter klar – med eller uden redskaber. Holdet er altid fuld af god musik og godt humør. Træningen består af 25 minutter med aktiviteter. De sidste 5 minutter kan du bruge til selvstændig træning og dysemassage.  
 
Vandets temperatur på 32-34 grader gør, at du nedsætter uhensigtsmæssige spændinger i musklerne, og træning i bassinet kan lindre smerter og virke afslappende for musklerne.
 
Hvem kan være med?
Vandets opdrift gør, at selv mennesker med ledsmerter, som har svært ved at træne på land, kan være med og få udbytte. Alle som selvstændigt kan komme i bassin og overholde de gældende bassinregler er velkommen på holdet.

Dybden på bassinet er, så du kan være med, også selvom du ikke kan svømme. Hvis du har en skade, skal du blot orientere den ansvarlige fysioterapeut. Så kan vi tage hensyn til dig.

Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet eller skrive til os på receptionskl@sanocenter.dk