Superviseret Maskintræning

Styrketræning holder din krop i form og gør dig bedre i stand til at udføre dagligdagsaktiviteter uden at få smerter herved. 

Formål
Med styrketræning øger både stofskiftet og kalorieforbrændingen. Din krop forbrænder flere kalorier i løbet af en dag, end den ellers ville have gjort. Derudover stiger efterforbrændingen markant, hvilket ligeledes betyder, at kroppen forbrænder flere kalorier. Derudover reducerer du ledsmerter og forbedrer humøret, da det udskiller endorfiner i hjernen, som gør os i godt humør.
 
Sådan træner vi på holdet
Vi tilrettelægger dit program ud fra dine ønsker, behov og mål. Sammen retter vi dit program til, efterhånden som du bliver stærkere og sikrer, at du ikke overanstrenger dine muskler og led. 
 
Effekt
Sammenlignet med cardiotræning  (medmindre det er intervaltræning) forbrænder styrketræning flere kalorier på den lange bane på grund af den høje efterforbrænding.
 
Det betyder, at styrketræning er en god træningsmetode i forbindelse med et vægttab, da vægttab grundlæggende handler om at forbrænde flere kalorier, end der indtages.
 
Styrketræning påvirker dit humør positivt og hjælper med at mindske smerter ved daglig aktivitet. 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet.