Sano Skælskør

Styrk din krop på land og i vand

Holdet består af alsidig holdtræning i vores træningssal efterfulgt af træning i varmtvandsbassinet. Fysioterapeuten vejleder dig gennem forskellige træningsformer, hvor vi kommer vidt omkring i redskaber og øvelser. 
 
Hvad får jeg ud af det?
Træningen har fokus på styrke samtidig med, at du kan opleve at få øget energi i din hverdag. Vores fysioterapeuter baserer træningen på evidens og sikrer, at du får det bedste ud af den - ud fra dine behov. Du kan se frem til et ugentligt stærkt fællesskab med god musik og glæde i træningen. Efter gulvtræningen er det tid til at give den gas i bassinet, hvor du får 25 minutter med effektiv træning efterfulgt af 5 minutter med mulighed for afslapning og dysemassage. 
 
Hvem kan være med?
Hvis du kan komme op og ned fra gulvet, kan du være med. Holdet er for dig, der har gavn af at træne hele kroppen, fx ved ondt i ryggen. Fysioterapeuten kan justere øvelserne til alle niveauer, så selvom du evt. har sygdomme eller skavanker, kan du sagtens være med.
 
Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet eller skrive til os på receptionskl@sanocenter.dk