Information om holdtræning i Middelfart

Praktiske oplysninger

På Sano i Middelfart kan du melde dig til et af vores hold eller få din egen personlige træner. For at deltage skal du være over 16 år og selvhjulpen. Desuden gælder særlige retningslinjer for bassintræning.

Er du ny deltager på holdtræning?
Som ny deltager på holdtræning, skal du undersøges af en af vores fysioterapeuter, inden du begynder på vores hold. Undersøgelsen har en varighed af 45 min. og koster kr. 475,-.

Derefter tilbyder vi en årlig vurdering af Sanos behandler. Undersøgelsen har en varighed a 30 min og koster kr. 340,-. 

 
Tilskud fra Sygeforsikringen 'danmark'
Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, kan du få tilskud til undersøgelse, behandling og holdtræning hos fysioterapeuter. Sygeforsikringen ”danmark” kræver en årlig vurdering ved en af Sanos fysioterapeuter. Undersøgelsen har en varighed a 30 min og koster kr. 340,-. 
 
Når sæsonen er afsluttet, fremsendes kvittering til brug for refusion fra Sygeforsikringen ”danmark.” 
Denne kvittering skal du selv sende ind til Sygeforsikring “danmark”.
 
Personlig træner
Vælger du en personlig træner, får du målrettet og individuel vejledning af din egen fysioterapeut. Du får hjælp til nye, gode træningsvaner – f.eks. hvis du ønsker at komme i gang med at løbetræne uden at få ondt i ryg og knæ. Det kan også være, du har behov for individuel rådgivning om, hvordan du kommer i form igen efter en operation i led, ryg eller muskler.

 

Holdene oprettes ved minimum 4 deltagere.

Ret til ændringer forbeholdes.