Power med parkinson

Holdet er for dig, som har parkinson i fase 1-3. Vi sætter fuld fokus på dig og din udvikling, og du får trænet hele kroppen.
 
Hvad får jeg ud af det?
Vi præsenterer dig for træning med og uden redskaber, der indeholder høj puls, råstyrke, balance og smidighed. Det vil foregå ved en blanding af bevægelse til musik, BIG-øvelser, cirkeltræning, bevægelighedsøvelser  og boksetræning.
 
Træningen tager afsæt i forskning og vores mange års erfaring med rehabilitering for mennesker med Parkinson. Holdet bliver undervist af to fysioterapeuter hver gang.
 
Hvem kan være med?
Holdet er eksklusivt for dig med parkinson i fase 1-3.
 
Det er en forudsætning, at du ikke benytter ganghjælpemiddel fast.
 
Det kræver ikke lægehenvisning at deltage på Sanos holdtræning.
 
Individuel konsultation inden holdstart
Til dette hold skal du booke en individuel konsultation hos en af vores fysioterapeuter forud for opstart på holdet.
 
Det er et hensyn, vi tager for at sikre, at vi kan tilpasse træningen bedst muligt til dig. Under konsultationen vil du tale med fysioterapeuten om dine udfordringer med parkinson, og der bliver foretaget flere fysiske tests, der medvirker til at give et billede af din fysiske formåen, herunder balance.
 
Pris for konsultation kr. 485,- 
 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet eller skrive til os på receptionskl@sanocenter.dk