8 ugers evidensbaseret

Mindfulness-forløb

Særligt i et liv med smerte og ubehag er mindfulness en virkningsfuld vej til bevidst nærvær for derigennem at opnå ro, balance og overblik.
 
Et redskab for resten af livet
Mindfulness (MBKT) er en evidensbaseret metode til at blive nærværende i dit liv. Du lærer at møde dig selv med venlighed og omsorg samt håndtere smerte og ubehag.
 
Målet er, at du midt i den turbulente hverdag, i op- og nedture, kan slippe tanker om fortiden og bekymringer om fremtiden – med ressourcer til at være nærværende i dit liv.
 
Indhold
Mindfulnessforløbet foregår på hold. Indholdet er vekslen mellem teoretisk undervisning, erfaringsudvekslinger og guidede formelle mindfulnessmeditationer, fx kropsscanning, åndedrætsmeditationer og bevægelsesmeditationer.
 
Underviser
Ludwiga Klit Lindegaard, fysioterapeut og certificeret mindfulness instruktør
 
Praktiske informationer
Forløbet indledes med en individuel startsamtale, hvor motivation, mål, forventninger og evt. særlige hensyn bliver afdækket.
 
Det er afgørende for dit udbytte, at du er indstillet på at selvtræne mellem kursusdagene. Du får udleveret lydfiler til det.
 
Book din træning!
For tilmelding eller yderligere oplysninger kontakt os på telefon 7879 0050. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet.