Legatophold til unge 16-30 år:

6 dages ophold til dig med rygproblematikker

Til dig mellem 16 og 30 år, som vil leve et aktivt liv på trods af rygproblematikker og smerter. Vi inviterer til en uge med forskellige former for træning og bevægelse tilpasset dine udfordringer med ryggen, mentalt indspark og samvær med andre unge med rygproblemer.
 
Kickstart til en aktiv hverdag
Grib muligheden og få ny inspiration til et bedre liv med en rygproblematik. Fra en søndag til fredag får du et boost, så du er klar til at få det bedste ud af din situation.
 
Vi giver dig smagsprøver på sjov, fysisk aktivitet, mindfulness og mestring af din situation. Teamet vil guide dig i, hvordan du tager styring over dit eget liv, træffer de rigtige valg og tilfører din hverdag ny energi. 
 
Du er eksperten på dit eget liv. Det ved vi på Sano. Vores professionelle team af medarbejdere har mange års specialiseret viden inden for rygsygdomme. Du får blandt andet en individuel fysioterapeutisk vurdering samt instruktion til vores træningscenter. Vi samarbejder med dig under hele forløbet, og vi vejleder og rådgiver på de områder, hvor du har behov for det.
 
Med et legatophold på Sano får du værktøjerne til at booste din hverdag. Du er den eneste, som kan sørge for at få det bedste ud af dit liv. Så gør det! 
 
Hvem kan søge et legatophold?
•Du er mellem 16-30 år
•Du oplever problematikker ift. ryggen og har smerter
•Du har lyst til at få værktøjer, så du bedre kan håndtere hverdagen med rygproblemer.
 
Hvor og hvornår foregår det?
Sano Skælskør, Slagelsevej 32, 4230 Skælskør
Datoer: 8. - 13. juli 2018 og 5. - 10. august 2018.

Holdstørrelse
Vi har 12 deltagere på et hold for at sikre en god gruppedynamik på workshops og ifm. frivillige aktiviteter. 
Gruppen vil i dele af programmet deles i mindre grupper afhængig af funktionsniveau og aktivitetsproblematikker.
 
Pris 
Indkvartering på enkeltværelse, aktivitetsprogram og fuld forplejning fra søndag aften til fredag eftermiddag kr. 9.000,-, som finansieres af Gigtforeningen via en donation fra Rygforeningen. Du har en egenbetaling på kr. 1000,-.
 
Ansøgning
Ansøgningen til legatopholdet kan du downloade her - send den senest 7. maj 2018 til legat@sanocenter.dk