Information om holdtræning i skælskør

Praktiske oplysninger

På Sano i Skælskør kan du melde dig til et af vores hold eller få din egen personlige træner. For at deltage skal du være over 16 år og selvhjulpen. Desuden gælder særlige retningslinjer for bassintræning.

Introduktion
Er du ny på et hold, skal du have introduktion, inden holdet starter. Det gør vi for at sikre kvaliteten af din træning.

Introduktionen til træning (med eller uden bassin): 45 min. kr. 475,-.
Introduktion til bassin (uden anden træning):          30 min. kr. 340,-.

Personlig træner
Vælger du en personlig træner, får du målrettet og individuel vejledning af din egen fysioterapeut. Du får hjælp til nye, gode træningsvaner – f.eks. hvis du ønsker at komme i gang med at løbetræne uden at få ondt i ryg og knæ. Det kan også være, du har behov for individuel rådgivning om, hvordan du kommer i form igen efter en operation i led, ryg eller muskler.

Betaling
Sano skal have modtaget betaling for den eller de hold, du har tilmeldt dig senest på dagen for holdstart.

Tilmelding efter sæsonstart
Tilmelder du dig et hold tre eller flere træningsgange efter sæsonstart, betaler du kun for det antal gange, der er tilbage af holdtræningen i den pågældende sæson.

Kompensation for mistet træning
Kompensation for mistet træning på grund af dokumenteret indlæggelse udløser tilbagebetaling af de tabte træningsgange. Fravær grundet ferie, arbejdsmæssige eller private forhold udløser ikke kompensation.

Vederlagsfri fysioterapi
Har du gigt og er bosiddende i Slagelse Kommune, kan du blive henvist til holdtræning efter reglerne for vederlagsfri fysioterapi.

Aftalen omfatter leddegigt, psoriasisgigt, morbus Bechterew, sklerodermi samt kronisk polyarthritis f.eks. som følge af Lupus, Sjögrens syndrom og Reiters syndrom.

Tilskud fra Sygeforsikringen 'danmark'
Sygeforsikringen ‘danmark’ giver tilskud til behandlingsydelser. Det kræver, at du er blevet undersøgt af en af vores fysioterapeuter, der vil vurdere, om din holdtræning betragtes som behandling.

Undersøgelsen skal gentages en gang årligt. Du betaler selv (kr. 340,-), men den er også tilskudsberettiget. Er du ny på et hold, er undersøgelsen indeholdt i instruktionen.

Læs evt. mere på Sygeforsikringen ‘danmark’s hjemmeside: www.sygeforsikring.dk 

Tilmelding
Sano
Slagelsevej 32, 4230 Skælskør
Telefon 7879 0000
skaelskoer@sanocenter.dk

Holdene oprettes ved minimum 5 deltagere, Fysio-pilates ved minimum 4 deltagere.

Ret til ændringer forbeholdes.