Fysio Flow

Fysio Flow er en yoga-lignende træningsform, som er udviklet i Danmark. Fysio Flow er for dig, der er lige så stram og stiv som størsteparten af den danske befolkning - og som ønsker bedre bevægelighed..

Formål
Inde under huden ligger kroppens mange lag af fascie. Ved inaktivitet, stress og stillesiddende arbejde nedsættes glidet mellem de forskellige lag, og du får sværere ved at bevæge dig.
 
Vi arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fascier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.
 
Sådan træner vi på holdet
Vi varmer vævet; hyaluronsyren og fascierne op - gennem små bløde bevægelser og naturlige sving. Herefter arbejder vi med små bouncende bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk og mobilitetsøvelser for hele kroppen - vi arbejder over så mange led på en gang som muligt - og i så mange retninger som muligt.
 
Afslutningsvis er der en kort afspænding, hvor vi arbejder med åndedrættet og mindful opmærksomhed.
 
Effekt
Med Fysio Flow vil du træne din krop til at blive mere eftergivelig og bevægelig, få færre smerter og samtidig stimulere kroppens ro- og hvilesystem.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til træningen eller selve forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 7879 0000, inden du booker dig ind på holdet.