Vurderingsophold med henblik på

Forebyggelse af rygoperation

Forebyggelse af rygoperation I
Forløbet er for dig med akut opståede ryggener, eksempelvis forløftningsskader med et afgrænset smertebillede og udelukkende en mekanisk påvirkning af nerverne i rygsøjlen. Vi tilbyder et ophold a 5 dages varighed med henblik på vurdering af, om konservativ behandling gennem træning kan forebygge en rygoperation.

Forebyggelse af rygoperation II
Til dig med kroniske ryggener, eksempelvis et komplekst smertebillede og stor påvirkning af almentilstand samt både en kemisk og mekanisk påvirkning af nerverne i rygsøjlen. Vi tilbyder et ophold a 10 dages varighed med henblik på vurdering af, om konservativ behandling gennem træning kan forebygge en rygoperation. 

Behandling
Du modtager konsultation ved speciallæge i reumatologi ved behov, 4-5 gange individuel vurdering/træning ved fysioterapeut, 2-3 gange individuel vurdering/træning ved ergoterapeut, 1-2 mestringssamtaler om smerter ved sygeplejerske.

Hertil kommer 2-3 gange træning i varmtvandsbassin, instruktion til selvtræning og tilbud om holdtræning.

Pris
Ring til Sano for at aftale en pris på dit ophold.

Book dit ophold
For at aftale nærmere og booke dit ophold, kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet.