Træningsophold med henblik på

Fastholdelse på arbejdsmarkedet

Til dig, der har opnået en vurdering af at træning og eventuelt rehabilitering med en vis sandsynlighed kan sikre en hel eller delvis tilbagevenden til arbejdsmarkedet, tilbyder Sano individuelt tilrettelagte former for trænings- og rehabiliteringsforløb.

Hvem har gavn af målrettet arbejdsfastholdelse?
Uanset om du har fysisk krævende eller stillesiddende arbejde, kan bevægelsesmønstre på arbejdspladsen give nedsat fysisk funktioner og/ellersmerter, der på sigt true din arbejdsevne.

På Sano oplever vi ofte gæster, som har ignoreret smerter som fx ondt i ryggen i en årrække, fordi det ikke altid er noget, man taler om på jobbet.

Men faktum er, at jo før man selv griber ind, jo større er chancen for at komme sig fuldstændigt.

Behandling
Vi tager udgangspunkt ui din situation og tilrettelægger et individuelt forløb ud fra dine behov og problematiker. Et forløb kan for eksempel indeholde:

Konsultation ved speciallæge i reumatologi, individuel vurdering/træning ved fysioterapeut, individuel vurdering/træning ved ergoterapeut, holdtræning som ex. træning på gulv eller i varmtvandsbassin.

Besøg på arbejdspladsen
Du kan som del i arbejdsfastholdelse få besøg af Sano på din arbejdsplads før eller efter dit rehabiliteringsophold. Vi aftaler i fællesskab, hvad der er bedst for dig. På arbejdspladsen foretager vi følgende:

• Observation af din jobfunktion og dine bevægelser på jobbet
• Analyse
• Plan for og implementering af nye rutiner, bevægelser og/eller metoder

Pris
Ring til Sano for at aftale en pris på dit ophold.

Book dit ophold
For at aftale nærmere og booke dit ophold, kan du ringe til os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet.