Varmtvandstræning i terapibassin

Få mere ud af din genoptræning med varmtvandstræning. Træningen udemærker sig ved at tilgodese dine individuelle behov på hold med max. 4 deltagere.

Det får du
Træning i varmtvandsbassin er en eksklusiv måde at genoptræne kroppen på en støttende og skånende måde. Vi udfører øvelser, der styrker, stabiliser din krop, øger din kropsbevidsthed og giver dig afspænding.
 
Vandet yder modstand i øvelserne, hvilket giver mulighed for at arbejde på flere niveauer. Vandets temperatur på 33 grader gør, at du nedsætter uhensigtsmæssige spændinger i musklerne og øger dit funktionsniveau.
 
Træning i bassinet kan virke afslappende, og mange mennesker oplever færre smerter i forbindelse med træning i varmtvandsbassin.
 
For at deltage på holdet behøver du ikke kunne svømme, men det er en fordel, at du kan lide at være i vand. 
 
Praktisk information
Tidspunkt for opstart og træningsperiodens varighed aftaler vi individuelt. Der er bassintræning året rundt. Hvert hold har tilknyttet en fast fysioterapeut.
 
Varmtvandstræningen på Sano Aarhus udmærker sig endvidere ved at være på små hold med max. 4 deltagere, hvilket tilgodeser dine individuelle behov.
 
Når du går i gang med at træne på Sano, skal du have en fysioterapeutisk konsultation forud for din træning. Det gør vi for at kvalitetssikre din træning. Du kan også få individuel bassintræning: 30 minutter koster kr. 495,-
 
Book din træning!
For tilmelding eller yderligere oplysninger kontakt os på telefon 7879 0000. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til holdtræningen.